Trpaslicon



Mistrovství České republiky v zírání

Po dvou úspěných turnajích v minulých letech proběhne letos za přítomnosti televizních kamer první Mistrovství České republiky v zírání.

Příznivci britské série Velkovlak zírání důvěrně znají. Možná ale nevědí, že podobné turnaje ve světě opravdu probíhaly, a to na profesionální úrovni.

Zírání je Sport s velkým "S". Mezi nejdůležitější vlastnosti profesionálního zírače patří vytrvalost, plná soustředěnost a neústupnost. Ostrý zrak je nezbytným předpokladem. Svůj osud máte pouze ve svých očích. Jediné mrknutí a je po všem!

Že nevíte, jak takový turnaj probíhá? Podívejte se na video vpravo a přijďte změřit síly svého zraku na Trpaslicon, v sobotu odpoledne do tělocvičny!

Začít s tréninkem můžete už teď! Začátečník obvykle nejprve trénuje zírání proti fotografii, později si troufne i na zrcadlo. A konečně trénovat lze i s kamarádem třeba v restauraci a vyzkoušet si různé techniky útoku i obrany. Ale pozor! Zírání může být i nebezpečné! Horlivý nadšenec po hodinách tréninku snadno oslepne! Takže zírejte, ale vždy berte ohled na své zdraví! Ani slunce není vhodným soupeřem.

Borci z minulých let

Zírání Zírání Zírání Zírání