Historie

8. ročník

8. Roztavení

5.–7. březen 2010

Naši nejlepší muži padli. Zbyla jen hrstka pacifistů, povalečů a dabérů, kteří nám konečně nadabovali kus Trpaslíka naživo. Představili jsme vám nové seriály "How Not to Live Your Life", "Misfits" a další.

Fotky a reporty | Web

7. ročník

7. Návrat do reality

27. 2.–1. 3. 2009

Zcela beznadějný ročník Trpasliconu, který nikdy nikdo doopravdy nemiloval, zpestřilo snad jen první mistrovství ČR v zírání a přítomnost Krytona mezi maskami.

Fotky a reporty | Web

6. ročník

6. Démoni a andělé

22.–24. únor 2008

Strávili jsme spolu plodný víkend hledáním odpovědí na metafyzické záhady, jež sužují lidstvo od počátku věků, přemítali o svém nitru, představili nové seriály a tak.

Fotky a reporty | Web

5. ročník

5. Třinácté podlaží

16.–18. únor 2007

ZŠ Květnového vítězství jsme proměnili v legendární 13. podlaží, organizátory v dozorce a návštěvníky ve vězně. Hadati organizuje velký blok Zeměplochy. Wett zase soutěž v zírání.

Fotky a reporty | Web

4. ročník

4. Pozpátku

10.–12. únor 2006

V nové škole. Přišli mj. dabér Jiří Prager (Černá zmije) a Ivo Šmoldas. Poprvé se konala přehlídka masek, na chodbách tak bylo možné potkat zlého Rimmera, Dibbley family, Nirvanu Craneovou a další.

Fotky a reporty | Web

3. ročník

3. ročník

18.–20. březen 2005

Naposled v původní škole. Přišel dabér Zdeněk Hruška (Crabtree). Představili jsme seriály Fawlty Towers, Mladí v partě a Stopařův průvodce galaxií. Čelo nejednoho návštěvníka zdobilo písmeno "H".

Fotky a reporty | Web

2. ročník

2. ročník

5.–7. březen 2004

Konečně v červeném. Svou návštěvou nás vedle Kamila Halbicha, Martina Sobotky a Zdeňka Duška, kteří se stali pravidelnými hosty, poctil i Miroslav Táborský (Holly).

Fotky a reporty | Web

1. ročník

1. ročník

14.–16. únor 2003

V dávných dobách, kdy malá chlupatá stvoření z Alfa Centauri byla pravými malými chlupatými stvořeními z Alfa Centauri, uskutečnil se první ročník Trpasliconu. Prvním uloveným dabérem byl Kamil Halbich.

Fotky a reporty | Web