Britcom

Červený Trpaslík

Červený Trpaslík

(Red Dwarf) Těžařská loď Červený trpaslík, tři miliony let v kosmu. Její posádka: Dave Lister, poslední žijící člověk; Arnold Rimmer, hologram Listerova mrtvého kolegy; Kryton – android série 4000 a tvor, který se na lodi vyvinul z kočky.

(ČSFD)

Misfits

Misfits

Jak dokáže jedna záhadná bouře zamávat životy pětice mladých Londýňanů? Rozhodně více, než by se na první pohled zdálo. Alisha, Curtis, Kelly, Nathan a Simon se nedobrovolně sešli při výkonu veřejně prospěšných prací za prohřešky, které ve své minulosti napáchali. Jednoho dne je však zastihne nejpodivnější meteorologická událost v historii Velké Británie.

(ČSFD)

Hale and Pace

Hale and Pace

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace, parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor.

(ČSFD)

Sherlock

Sherlock

Kdo by neznal Sherlocka Holmese, geniálního detektiva vzešlého z pera Sira Arthura Conana Doyla … Britská BBC přenesla dobrodružství slavného detektiva do 21. století a stvořila Sherlocka Holmese pro novou generaci. Riskantní krok se vyplatil. Tři 90minutové filmy první série se na ostrovech staly diváckým hitem a superlativy nešetřila ani kritika.

(ČSFD)

Benny Hill

Benny Hill

V koncipovaném pásmu grotesek se představí známý anglický komik, jehož jméno se stalo pojmem. Všímá si humorné stránky lidského počínání a komediální situaci dovede podat způsobem sobě vlastním. Všestranný komediální talent Bennyho Hilla byl oceněn na mnoha soutěžích a festivalech.

(ČSFD)

IT Crowd

IT Crowd

V přeplněném a nevzhledném suterénu, hluboko v útrobách budovy Reynholm Industries se skrývají Roy a Moss – pracovníci oddělení informačních technologií, zlořečení i vysmívaní svými bezohlednými kolegy. Jejich život ve světě serverů a protipožárních překážek je násilně přerušen příchodem nové personální manažerky Jen.

(ČSFD)

Jeeves and Wooster

Jeeves and Wooster

Seriál natočený na motivy novely P. G. Wodehouse popisuje poměry v Anglii na konci dvacátých let. Vypráví o dobrodružstvích zámožného aristokrata Bertieho Woostera (Hugh Laurie) a jeho vychytralého sluhy Jeevse (Stephen Fry). Lehkomyslného Woostera trápí nejenom jeho despotické tetičky Dahlia a Agatha, ale také chabé pokusy okolí ho oženit.

(ČSFD)

Čtyřicítka na krku

Čtyřicítka na krku

(Fortysomething) Doktory hrál Hugh Laurie už před světoznámým Dr. Housem – v šestidílném britském sitcomu Čtyřicítka na krku je sice jenom obyčejným obvoďákem, zato má kompletní rodinu a k tomu krizi středního věku. Navíc právě zjišťuje, ža asi slyší myšlenky druhých.

(ČSFD)

Psychoville

Psychoville

Skupinu zdánlivě naprosto odlišných lidí spojuje jediná věc, zpráva, kterou dostali: Vím, co jsi udělal. Skupinu tvoří porodní asistentka, která věří, že panenka je živé dítě, alkoholik – jednoruký klaun, mladý muž posedlý masovými vrahy, trpaslík, který věří, že ovládá telekinezi a lakomý starý muž s největší sbírkou panenek na světě.

(ČSFD)

Bludička

Bludička

(Willo the Wisp) Každý kouzelný les je plný přátelství, nástrah, humoru i intrik. V tom našem vás budou provázet vypravěčka Bludička, boubelatá víla Mavis, její housenčí kamarádka Ágnes, kříženec psa a žížaly Moog a další. Srdce diváka si nepochybně podmaní charisma zlé a ďábelské čarodějnice Edny Bedny, televize, jíž nelze věřit ani sklo na obrazovce!!

(ČSFD)

Randall a Hopkirk

Randall a Hopkirk

V původní verzi barevný 26-dílný seriál s duchařskou a detektivní zápletkou. Jeff Randall a Marty Hopkirk jsou přátelé a zároveň partneři v provozování vlastní detektivní kanceláře. Poté, co je Marty Hopkirk zavražděn, se svému příteli zjevuje jako duch a pomáhá mu vyřešit kriminální zápletky.

(ČSFD)