Trpaslicon | Důležité


Důležité

Co: Trpaslicon je festival, který se soustřeďuje na britskou seriálovou, filmovou a knižní tvorbu, zejména na britský humor, sci-fi a fantasy. Stěžejním britcomem je Červený trpaslík, podle kterého je tato akce pojmenována. Dvanáctý ročník Trpasliconu bude na téma Polymorf.

Kdy: 14. března 2014 od 19:00 hod. – 16. března 2014 do 12:00 hod. Prostory Trpasliconu budou pro návštěvníky otevřeny hodinu před začátkem programu, tedy od 18:00 hod.

Kde: ZŠ Květnového vítězství, Květnového vítězství 1554/54, Praha 4 - Chodov (mapa).

Vstupné:
300 Kč při zaplacení na místě. (V tomto případě se nemusíte přihlašovat předem elektronickou přihláškou.)
250 Kč při zaplacení předem na účet. Je třeba se zaregistrovat pomocí elektronické přihlášky (zde) a vstupné zaplatit na účet Trpasliconu nejpozději do 7. března 2014.

Slevy:
100 Kč pro řádné (platící) členy Klubu Terryho Pratchetta a Fanclubu Doctor Who.
50 Kč za kostým inspirovaný některým z britských seriálů nebo Zeměplochou Terryho Pratchetta. Vhodnost a kvalitu kostýmu posuzují organizátoři na registraci. Nestačí mít „Háčko“ na čele a tvrdit, že jste Rimmer, a uplatnit za to slevu na akci.
Přednášející mají na Trpaslicon vstup zdarma.
Slevy se nesčítají, účastník má nárok uplatnit pouze vyšší slevu

Vracení vstupného V případě, že až po zaplacení vstupného zjistíte, že se Trpasliconu 2014 nemůžete zúčastnit, dejte nám vědět. Do 7. března 2014 Vám vrátíme vstupné v plné výši. Pokud svou účast zrušíte mezi 8. a 12. březnem, vrátíme Vám polovinu vstupného, nebo za sebe můžete poslat náhradníka. V případě zrušení účasti 13. nebo 14. března 2014 již vstupné vracet nebudeme, ale můžete za sebe také poslat náhradníka. V obou případech nám do 14. 3. 2014 12:00 dejte vědět jeho jméno. Náhradu vstupného si pak již vyřídíte s ním.

Doporučené vybavení:

Přezůvky. Akce se pořádá na základní škole, kde je položeno nové linoleum. Z toho důvodu není možné chodit po areálu v botách a je nutné si s sebou vzít přezůvky. Návštěvníci, kteří si přezůvky nepřivezou, budou muset chodit naboso nebo si na registraci mohou zakoupit igelitové návleky. Nevýhodou igelitových návleků je, že se rychle trhají, takže jedny vám stačit nebudou.

Spacák. Pokud máte v úmyslu na Trpasliconu přespat, je vhodné si s sebou vzít spacák, popř. teplé oblečení na noc. Prostor na spaní bude v tělocvičně, která se kvůli své velikosti nedá dostatečně vytopit, a březnové noci jsou ještě chladné.

Baterka. Pro ty, kteří chtějí spát v tělocvičně a nemají schopnost nočního vidění.

Hygienické pomůcky. Opravdu nechcete trávit tři dny se skupinou lidí, kteří potřebují vysvětlit, k čemu potřebují toto vybavení.

Doklad totožnosti. Pokud platíte vstupné předem na účet, je nutné se na registraci prokázat dokladem totožnosti.

Peníze. Jídlo i pití bude v areálu školy k dispozici, takže stačí mít s sebou dostatek peněz. Pro fanoušky britského humoru zde také budou k dispozici na prodej předměty s motivy jejich oblíbených seriálů.

 

! PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA AKCI !