Trpaslicon | Důležité


Důležité

Důležité

Co: Trpaslicon je festival, který se soustřeďuje na britskou seriálovou, filmovou a knižní tvorbu, zejména na britský humor, sci-fi a fantasy. Stěžejním britcomem je Červený trpaslík, podle kterého je tato akce pojmenována. Jedenáctý ročník Trpasliconu bude na téma Hololoď.

Kdy: 15. 3. 2013 od 19:00 hod. – 17. 3. 2013 do 12:00 hod. Prostory Trpasliconu budou pro návštěvníky otevřeny hodinu před začátkem programu, tedy od 18:00 hod.

Kde: ZŠ Květnového vítězství, Květnového vítězství 1554/54, Praha 4 - Chodov (mapa).

Vstupné:
300 Kč při zaplacení na místě.
250 Kč při zaplacení předem na účet. Je třeba se zaregistrovat pomocí elektronické přihlášky a vstupné zaplatit na účet Trpasliconu nejpozději do 10. března 2013.

Slevy:
50 Kč pro řádné (platící) členy Klubu Terryho Pratchetta.
50 Kč za kostým inspirovaný některým z britských seriálů nebo Zeměplochou Terryho Pratchetta. Vhodnost a kvalitu kostýmu posuzují organizátoři na registraci. Nestačí mít „Háčko“ na čele a tvrdit, že jste Rimmer, a uplatnit za to slevu na akci.
Přednášející mají na Trpaslicon vstup zdarma.

Doporučené vybavení:

Přezůvky. Akce se pořádá na základní škole, kde je položeno nové linoleum. Z toho důvodu není možné chodit po areálu v botách a je nutné si s sebou vzít přezůvky. Návštěvníci, kteří si přezůvky nepřivezou, budou muset chodit naboso nebo si na registraci mohou zakoupit igelitové návleky. Nevýhodou igelitových návleků je, že se rychle trhají, takže jedny vám stačit nebudou.

Spacák. Pokud máte v úmyslu na Trpasliconu přespat, je vhodné si s sebou vzít spacák, popř. teplé oblečení na noc. Prostor na spaní bude v tělocvičně, která se kvůli své velikosti nedá dostatečně vytopit, a březnové noci jsou ještě chladné.

Baterka. Pro ty, kteří chtějí spát v tělocvičně a nemají schopnost nočního vidění.

Hygienické pomůcky. Opravdu nechcete trávit tři dny se skupinou lidí, kteří potřebují vysvětlit, k čemu potřebují toto vybavení.

Doklad totožnosti. Pokud platíte vstupné předem na účet, je nutné se na registraci prokázat dokladem totožnosti.

Peníze. Jídlo i pití bude v areálu školy k dispozici, takže stačí mít s sebou dostatek peněz. Pro fanoušky britského humoru zde také budou k dispozici na prodej předměty s motivy jejich oblíbených seriálů.